miércoles, 30 de diciembre de 2015

ACABA L'ANY... I TOCA FER UN REPÀS

Al llarg de l'any 2015, a nivell espeleológic hem gaudit i avançat en molts aspectes, sempre referents a les coves. Hem celebrat que portem 10 anys amb aquesta afició, el club ha crescut en quant a socis i hem vist com alguns companys s'iniciaven, hem vist eixir a la llum la revista Berig nº 15, el blog ha arribat als 500 artícles, hem ajudat a que el Sistema de la Peña del Mediodia arribe als 30 kilómetres i per acabar l'any un altre gran regal: el SICE-CS ha arribat a les 6000 cavitats catalogades.
Evolució de les dades en el catàleg.
En un altre ordre ja més en el dia a dia, ens hem emocionat veient els ullals rajar, iniciant un treballet d'estudi d'aquestos fenómens, hem continuat catalogant en la Bailia de Ayódar, hem topografiat algunes cavitats i descobert zones verges en altres que un dia pensem publicar i moltes coses més que han omplit el nostre temps a la muntanya.
Per a alguns de nosaltres la última cavitat de l'any ha estat l'Avenc de Comanegra a Xert, visitada en la jornada d'ahir. 
Avenc de Comanegra
Volem desitjar-vos a tots els seguidors del blog que acabeu de pasar uns bons Nadals. Esperem que en l'any 2016 no ens falte una cova per explorar, una galeria per topografiar, un forat per desobstruïr, una gatera que forçar, una troballa arqueológica per donar a conèixer, un informador en el que parlar, ni una rialla en el company d'exploració, perque son moltes les experiències a viure l'any vinent. Agraïm a tots els companys d'activitat que ens han acompanyat al llarg del 2015, especialment a un dels nostres grans mestres que aquest any compleix 80 anys.