lunes, 4 de febrero de 2013

120 ESPELEOLEGS VAN GAUDIR DE LA TROBADA INTERNACIONAL D’ESPELEOLEGS AL MONTE CABEZO

El passat cap de setmana va tenir lloc en Argelita la Trobada d’espeleòlegs al Monte Cabezo. La Trobada va ser tot un èxit, tant a nivell organitzatiu com a nivell de participació. Des d’ací volem agrair a tots els assistents la seva participació.


Punt de control i avituallament

El dissabte a les 9 del mati va tenir lloc la presentació de la Trobada. Tot seguit es van fer els grups per visitar les cavitats. Es van visitar els 8 avencs que havien instal·lat els clubs organitzadors i a mes a mes també es va fer un grup que es va arrimar fins Montan per visitar la cova Cirat.

Espeleolèg eixin d'un avenc

Durant tot el dia hi va haver instal·lat un punt d’avituallament molt a prop de tots els avencs. Va ser punt de encontre del grups que eixien de una cavitat i s’en anaven a una altra. Allí hi havia fruita, beguda energètica, barretes… per tothom.
 
Un grup a punt d'entrar al Avenc del Cabezo Royo

Dissabte per la tarda es van projectar dues pel·lícules de espeleologia, sobre la Sima Posos i la Torca de Jornos II. Desprès vam celebrar un sopar de germanor al pavelló municipal d’Argelita, lloc on vam dormir. El sopar va ser preparat per el xics del Bar La Calma d’Argelita.
 
 Sopar al pabelló d'Argelita

Per acabar la velada es van sortejar algun regals cortesia del patrocinadors. Hi van haver premis per a tots els participants. També van haver cremats per tots cortesia del Club Serra d’Irta. Vam gaudir de un dia de convivència amb molta gent del col·lectiu espeleològic. 
 
 El sopar de germanor, lo millor !!!

El diumenge vam començar amb el lliurament de premis. Es van repartir un total de 10 trofeus, cortesia de l’ajuntament d’Alcalà de Xivert. Van haver trofeus per el homes i dones mes majors i mes jovents, per al club amb mes participants (Espemo amb 16 participants), per als del Bar La Calma, per al que venien de mes lluny i un premi especial per les ultimes grans exploracions.
Lliurament de trofeus

Desprès del lliurament de premis van fer els grups, però a l’hora de pujar fins les cavitats van rebre una desagradable noticia; hi havia un incendi per la zona de Llucena, per lo qual la carretera estava tallada al trànsit. No es podia pujar a la zona on s’obrin els avencs.
 
 Els companys del Club de Trento (Itàlia) li van donar caracter internacional a la Trobada

Organització va proposar la visita a dues cavitats situades per una altra zona. Molts dels participants van acceptar de bon gust la proposta i van visitar la Cueva Cirat i la Cogonda.; d’altres van tornar cap a casa. Una llàstima lo de l’incendi. Però front estos imprevistos no es pot fer res.
En la boca de l'avenc de La Figa

Com ha resum ens quedem en un bon sabor de boca per l’èxit de la Trobada. Van participar 120 espeleòlegs vinguts de tots els racons de la comunitat Valenciana, de Catalunya i fins hi tot set membres de l’Espeleo Club de Trento (Itàlia). 24 van ser els clubs participants.
De nou agrair a tots els participants la seva presencia.

 

PATROCINADORS:
Pera ells tambe hi han agraiments, es van "currar" uns regals fantastics. Gracies.


Els clubs organitzadors van treballar dur pera que tot fora perfecte. I tot va ser genial !!!

Ací deixem algunes fotos interesants:

PUNT DE CONTROL:



EL GRUP DE LA UPV EN ACCIO:

ELS COMPANYS DE LA UEC DE TORTOSA:

PREPARANT LES PEL·LICULES:


REPARTINT LES SAMARRETES:

SOPAR DE GERMANOR:







SORTEIG DE REGALS:

ELS GUANYADORS DEL PREMI A LA MILLOR EXPLORACIÓ:

PREMI AL PARTICIPANT MES JOVE:

Salut i gracies per acompanyar-mos.

Luis Almela (Interclub Castelló - Espeleo Club Castelló)