martes, 4 de septiembre de 2012

II SORTIDA D´AMICS ESPELEÒLEGS DEL PORT


Els nostres amics de ESPEMO i la UEC de Tortosa organitzen un any mes la Sortida d´Amics Espeleòlegs del Port. Enguany serà la 2ª edició. Ací us deixo la informació que m'ha enviat l’amic Diego Mota:


Hola companys:

Ja hi ha una data definitiva per a la II Sortida d´Amics Espeleòlegs del Port. Serà el 15 i 16 de Setembre.
Aquest any visitarem els avencs de la zona de les antenes del Caro.

Primer que res dir que la trobada esta encarada, a part de l´activitat espeleològica, a la trobada en antics i nous amics espeleòlegs i ha que hi hagué un gran ambient espeleològic.

Bé, com en la I edició la trobada constarà d´avencs i coves instal·lades per a que les pugueu visitar (CP6, CP4, CP7, Avenc de Caro, Avenc de la Barcina i Cova de Balaguer), xerrades sobre espeleologia i passada de vídeos d´espeleo.

Dir-vos que hem triat aquestes cavitats, perquè estan molt juntes entre elles i això es imprescindible per a tenir controlada a tota la gent. Destacar l´Avenc CP6 que té -290 metres de profunditat i es la més profunda de Tarragona.

El company Jorge Membrado ens donarà una xerrada i ens mostrarà algunes fotos de la gesta que van realitzar ell, el seu fill Jordi i el seu nebot Marc al ser els més joves del món en arribar a la profunditat de - 2080 en la cavitat Kruvera-Voronja.

També passarem el vídeo de la travessa Cueto-Coventosa que va fer el nostre company Joan Sabaté que ens va deixar ara prompte farà un any i aprofitarem per a fer-li un petit homenatge.

Hi haurà beguda, fruita, barretes energètiques i cafè per a tots. I també algun trofeu.
Per a dormir tindrem un terreny per a poder muntar tendes o dormir en furgonetes i també hi ha un refugi i unes habitacions per a llogar.

Els que ja vàreu venir l´any passat ja sabeu com funcionava tot, però si teniu algun dubte podeu parlar en mi (699574686) o en Cantero (722222136).

Com els dies 15 i 16 de setembre ja estan molt prop, vos demano per favor que hem contesteu tan prompte que pugueu i dir-me si aneu a venir per a poder demanar els permisos al Parc Natural del Port, ( recordeu que els clubs federats a la Federació Valenciana teniu que demanar un certificat com que esteu federats de tots els que vulgueu venir de cada club.

Animeu-vos tots i espero que no falteu ningú, es important per a nosaltres, ja que hi ha bastant feina per a preparar-ho tot.

Adéu. I si teniu algun dubte no dubteu en cridar-nos.


Diego “Mota” Belliure (ESPEMO)

TOPOS DE LES CAVITATS A VISITAR: