lunes, 10 de octubre de 2016

CONCURS DE CINE: SETMANA DE CINE DE MUNTANYA DE CASTELLÓ (DESEMBRE DE 2016)

BASES DEL XXV CONCURS DE CINEMA 

Del  12 al 16  de desembre de 2016,

MEMORIAL RAMIRO BELTRÁN.

PARTICIPANTS:

Podran participar totes les persones que ho desitgen,aficionats o professionals, a nivell particular o com entitat esportiva.

ORGANITZACIÓ

L’Organització de la SETMANA DE CINE DE MUNTANYA de Castelló (Centre Excursionista de Castelló, Club de Muntanya Castelló, Club Trepa Castellet i Espeleo Club Castelló), estableix el contingut de les normes per a participar en el concurs de selecció, i es reserva el dret de no acceptar les pel·lícules que no complisquen les condicions legals exigides.

TEMA

La MUNTANYA, i totes les seves vessants esportives.

PEL·LÍCULES

Cada concursant podrà presentar un màxim de 2 pel·lícules. No s'admetrà cap pel·lícula manca de qualitat artística o técnica suficient, o pel·lícules publicitàries o que no responguen al reglament del concurs. La duració mínima de les pel·lícules serà de 35 minuts i la duració màxima de 70 minuts. La participació en la SETMANA DE CINE DE MUNTANYA de Castelló suposa la total acceptació d'aquestes bases i renuncia a qualsevol reclamació legal, i l'organització serà la única facultada en resoldre els casos dubtosos.

Els participants garantiran la propietat exclusiva dels drets d'explotació de la pel·lícula i que respondran a qualsevol reclamació, que en matèria de drets d'autor es podrà iniciar, exonerant qualsevol responsabilitat a l'Organització de la SETMANA DE CINE DE MUNTANYA de Castelló.

PRESENTACIÓ

Les pel·lícules deuran presentar-se en DVD o CD en format de vídeo que es puga projectar mitjançant reproductors de vídeo genèrics comercials.


IDENTIFICACIÓ

A més s’adjuntarà un sobre tancat amb les següents dades: en l’exterior solament el títol; i en l'interior del sobre amb el CD o DVD el títol, nom i cognoms dels autors o autores, direcció, telèfon,correu electrònic, lloc o llocs i dates de realització de la pel·lícula, any de producció, duració, format, fotografia associada a la pel·lícula i si està associat a algun club o entitat esportiva.

ENVIAMENTS

Les obres deuran ser enviades o entregades a:

Meridiano 0

C/ San Félix, 41

12004 Castelló de la Plana

Tel. 964261116




TERMINI D’ADMISSIÓ D'OBRES

S'admetran totes les pel·lícules rebudes, fins el divendres dia 18 de novembre de 2016 a les 19 hores, en Meridiano 0.

DRETS D'INSCRIPCIÓ I JURAT

No es necessari efectuar cap pagament per ser inscrit en el concurs.

L’organització designarà el jurat qualificador de les pel·lícules.



PREMIS

Solament es concedirà un premi per autor o autora. Aquestos seràn:

Un primer premi de 550 euros i diploma.

Un segon premi de 450 euros i diploma.

Un tercer premi de 350 euros i diploma.

VEREDICTE

El jurat seleccionarà els guanyadors i aquestos es donaran a conèixer als mitjans de comunicació i a les persones guanyadores abans del començament de la setmana de muntanya de Castelló.

PROJECCIONS

La projecció de les pel·lícules tindrà lloc en ordre i segons els criteris establerts per l'Organització en el desenvolupament de la XXV SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA. Les pel·lícules premiades deuran contar en la sala amb almenys un dels protagonistes de l'activitat narrada per participar després en un col·loqui amb el públic. Es podrà optar per la narració en directe durant la projecció de la pel·lícula, o be àudio gravat en la pel·lícula.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES

L'Organització no tornarà les copies en CD o DVD, quedant-se aquestes com arxiu documental de la SETMANA DE CINE DE MUNTANYA de Castelló.

NOTA


Les obres seran tractades amb cura. L'Organització declina qualsevol responsabilitat en cas de malmetres o perdre's l'obra. Així mateix, es reservaran el dret a declarar desert, o suspendre el concurs en cas de que les circumstàncies extremes així ho recomanen. Qualsevol dubte no previst serà resolt per l'organització. El fet de participar implica l'acceptació de les bases establertes.