miércoles, 7 de diciembre de 2016

XXV SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA DE CASTELLÓ


La propera setmana del 12 al 16 de decembre tindrà lloc al Teatre del Raval de Castelló de la Plana la XXV SETMANA DE CINE DE MUNTANYA. 


Les projeccions seran a les 8 de la vesprada en el carrer Comte Pestagua, 38.




A l'igual que es fa els últims anys, aquest es el resultat del concurs de pel·lícules, en les que es presenten les tres finalistes. A més hi han dos dies fora de concurs, el dilluns amb la millor pel·licula a nivell mundial de muntanya de l'any 2014, i el dimecres la pel·licula de la primera ascenció invernal al Nanga Parbat, també fora de concurs, que presentarà l'alpinista i escalador Alex Txikon.


El repartiment de la setmana de cinema es el següent:



DILLUNS 12:

DIMARTS 13:
 

DIMECRES 14:

 DIJOUS 15:

DIVENDRES 16: 
Aquest concurs es organitzat pel CENTRE EXCURSIONISTA DE CASTELLÓ, CLUB TREPA CASTELLET, CLUB MUNTANYA DE CASTELLÓ i L'ESPELEO CLUB CASTELLÓ.
Patrocinen L'ajuntament de Castelló de la Plana, el Patronat d'Esports, la fundació Dávalos Fletcher i la Diputació de Castelló. Aquest any col·laboren la fundació Huguet, Toldos La Plana, Mericiano 0 i Desgrimpades.

Moltes gràcies a tots ells pel suport.








Així mateix en l'entrada del Teatre estarà exposada la mostra de les millors fotografies del XX Concurs de fotografia de muntanya.

Mes informació en: Cine de Muntanya Castelló