martes, 4 de mayo de 2010

SARAWAK


SARAWAK
sorgeix amb la finalitat de coneixèr-nos i compartir informació els amants de l'espeleologia, de les ciències de la terra i l’exploració geogràfica en general.
Nosaltres ens vam "inscriure", per pasar a formar part d'aquest col·lectiu i ara hem presentat fotos al concurs que han organitzat.



A nosaltes ens ha costat molt decidirnos i finalment hem triat les fotos que millor ens han paregut.Ací presentem algunes:
























SARAWAK ES AÇÒ:

“ és un punt de trobada entre gent que som de diferents clubs i entitats, que ho continuarem sent i fent la activitat de sempre, però que volem compartir informació, experiència i estar en contacte. I, per que no? organitzar alguna activitat, una sortida, un acte, una conferencia, un sopar, o un concurs de fotografia... “

“Creiem amb les relacions intergrups i també entre companys que tenim aficions i inquietuds similars. Si ho comparteixes, benvingut a Sarawak. Es gratuït, no es paga quota.”




Aquesta iniciativa ens va agradar molt, ja que podem estar en contacte virtualment. Tenim enveja sana a les iniciatives dels espeleologs catalans, com per exemple els espeleocat tallers. Ací "no ens mengem una rosca" , pel que es veu, es nota la diferencia entre la federació Catalana i la Valenciana.