viernes, 7 de marzo de 2014

PROSPECCIONS PER LA SERRA D'ORPESA

Ahir mateix vam eixir a la recerca de noves cavitats per la serra d'Orpesa. Volíem veure com han quedat les obres de tancat de la zona del Forat de Ferràs i aprofitant l'ocasió per "buscar caracoles".
Buscant caragols.

El tancat de la zona del Forat de Ferràs sembla de chiste, perquè on esta la pròpia boca de la cavitat no hi havia cap tanca, simplement el cartell que indicava la protecció de la cavitat. Però, per un sender pel qual s'accedís a la cavitat, a uns 100 m. de la boca hi ha una tanca metàl·lica amb una porta i candado d'uns 5 o 6 metres de longitud, pero pel costat del límits de la tanca es pot passar perfectament. Una tanca totalment inútil i que no li veiem el sentit, mes correcte haguera sigut tancar el perímetre de la boca. Pero, així van les coses en aquest país.
Sendera d'accés al Forat de Ferràs.

Desprès vam aprofitar per la recerca de cavitats noves. No vam trobar cap cavitat de interès, però si que vam trobar alguns forats per desobstruir. Els hem marcat al GPS i ja tornarem per treballar en les cavitats que mes interès desperten.
Si que vam comprovar l'interès de la zona, amb un bon rascler i moltes fractures que travesen la zona.

A continuació, veiem algunes fotos dels forats.