viernes, 27 de octubre de 2017

XXI CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA

BASES XXI CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA
Novembre de 2017

CONTINGUT
L'Organització de la SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA de Castelló (Centre Excursionista de Castelló, Club de Muntanya Castelló, Club Trepa Castellet i l’Espeleo Club Castelló), convoca el XXI CONCURS DE FOTOGRAFIA DE MUNTANYA.

TEMA
La MUNTANYA, i totes les seues vessants esportives.

PARTICIPANTS
Podran participar totes les persones que ho desitgin, sempre que siguin fotògrafs aficionats.

OBRES
Les fotografies podran ser en color, o en blanc i negre. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 fotografies. No s'admetran foto-muntatges, fotografies retocades informàticament, ni fotocòpies.

PRESENTACIÓ
Sobre una base dura de 30 x 40 cm, la imatge tindrà una grandària mínima de 15 x 20 i un màxim de 20 x 30 cm.

IDENTIFICACIÓ
Al dors de la fotografia haurà de figurar un títol referit a la mateixa. A més, s'adjuntarà un sobre tancat amb les següents dades: en l'exterior solament el títol; i a l'interior del sobre el títol, nom i cognoms de l'autor, adreça, telèfon, lloc de realització de la foto i si està associat/a a alguna entitat excursionista o fotogràfica.

ENVIAMENTS
Els obres hauran de ser enviades o lliurades a:
Meridiano 0
C/ Sant Felix, 41  12004 Castelló
Tel. 964261116

FI D'ADMISSIÓ D'OBRES
S'admetran les fotografies rebudes, fins al divendres dia 17 de novembre de 2017 a les 20 hores, en Meridià 0.

Fotografía 3ª del Concurs 2016 "Que amaine la niebla"  de Ana Mª Elipe 
DRETS D'INSCRIPCIÓ I JURAT
No és necessari efectuar cap pagament per ser inscrit en el concurs.
El Jurat estarà format per personalitats representatives del món de la muntanya, la fotografia i la cultura.
PREMIS
Solament es podrà concedir un premi per autor o autora. Aquests seran:
Un primer premi de 200 euros i diploma.
Un segon premi de 150 euros i diploma.
Un tercer premi de 100 euros i diploma.

Els premis podran declarar-se deserts o ser compartits ex aequo. El Jurado podrà concedir tants accèssits com consideri. Els obris premiades i els accèssits passaran a formar part del fons artístic de la SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA de Castelló, amb tots els drets de propietat, reproducció i exhibició. Els premis seran lliurats en la jornada de clausura de la SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA

VEREDICTE
Es donaran a conèixer als mitjans de comunicació i a les persones premiades abans de la Setmana de Cinema de Muntanya de Castelló.

EXPOSICIÓ
L'Organització muntarà una exposició amb una selecció de les millors fotografies presentades, amb el desenvolupament de la SETMANA DE CINEMA DE MUNTANYA, que tindrà lloc entre els dies 27 de novembre i 1 de desembre.

DEVOLUCIÓ DE LES OBRES
Les obres no premiades podran ser recollides en el mateix lloc d'exposició l'últim dia de projeccions o en el Centre Excursionista de Castelló C/ Jesús Martí Martín 24 bis 12006 Castelló, els dimecres i divendres de 19 a 21 hores Tel: 964234490; aquelles fotografies que s'haguessin enviat per correu, no seran retornades de la mateixa manera.

NOTES

Les obres seran tractades amb cura. L'Organització declina qualsevol responsabilitat en cas de deterioració o pèrdua. Així mateix, es reserva el dret de declarar desert, o suspendre, el concurs, en el cas que circumstàncies extremes així ho aconsellin. Qualsevol dubte no previst serà resolta per l'Organització. El fet de participar implica l'acceptació implícita d'aquestes bases.

Mes informació: CINE-MUNTANYA CASTELLÓ