miércoles, 14 de enero de 2015

Exposició MERAVELLES GEOLÒGIQUES DE CASTELLÓ


Us anunciem una exposició que estarà durant els mesos de gener - abril de 2015 en el Planetari de Castelló, en el Grau.
La exposició es titula: 




Horaris de visites:
DIMARTS A DISSABTE: DE 16.30 A 20.00.
DISSABTES I DIUMENGES: DE 11.00 A 14.00.




L’objectiu d´esta exposició és donar a conèixer i divulgar els valors naturals geològics del nostre territori. També reivindicar i divulgar eixa ciència quasi desconeguda i menyspreada que és la geologia, ciència fonamental per a la humanitat.
La província de Castelló és una de les terres que posseeix major diversitat i riquesa natural, geològica, ambiental, ecològica i paisatgística. 



El patrimoni natural, el patrimoni geològic i els paisatges són un excel·lent valor i recurs científic, cultural, educatiu, econòmic, recreatiu i turístic. Val la pena conèixer-los i gaudir-los.
L’autor d’aquesta exposició es José Vicente Cardona Gavaldà, llicenciat en Ciències geològiques. És membre de la junta directiva de la Societat Espanyola per a la Defensa del Patrimoni Geològic i Miner i de la comissió nacional "Alfabetización en Ciencias de la Tierra". 

A part de la seua labor com a professor i formador, gran part de les seues activitats estan orientades a la divulgació, registre fotogràfic i interpretació multidisciplinar del paisatge i entorn, tant del patrimoni natural com del cultural. Però sobretot, fent èmfasi en els grans valors de la província de Castelló i contornada. 

La varietat i qualitat de les fotografies conviden a arrimar-se i gaudir d’aquestes meravelles desconegudes per a molts.