martes, 24 de noviembre de 2020

XXIX SETMANA DE CINE DE MUNTANYA DE CASTELLÓ

La passada setmana, del 16 al 20 de novembre, va tindre lloc la XXIX Setmana de Cine de Muntanya. Aquest any, amb totes les particularitats que comporta el fet d'organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques, el cartell amb les diferents pel·lícules ha estat molt limitat. El no poder organitzar un concurs de pel·lícules, curts, ni de fotos, ha fet que siga una setmana de cine diferent. Malgrat aquest fet, els organitzadors d'aquest event, entre ells l'Espeleo Club Castelló, hem pogut oferir una selecció de curts i pel·lícules de les últimes 10 edicions.


Ha estat una setmana molt variada i amb alt nivell, encara que sense comptar amb la presència dels protagonistes de les pel·lícules. El dilluns la temàtica era història de l'escalada dels últims 70 anys en els Estats Units, en l'immillorable paratge de Yosemite. El dimarts d'escalada. Dimecres d'alpinisme en el cim més alt d'Oceania i una travessa per la selva de Papua. Dijous caiac per Alaska, de la mà de Rai Puig. I dimecres finalitza amb una pel·lícula realitzada per gent de Castelló, d'una ruta amb bicicleta de muntanya per l'Atlas, al Marroc.

Agraïm un any més als patrocinadors que ens han donat suport: Fundació Dávalos Fletcher, Ajuntament de Castelló i Fundació Huguet.