miércoles, 8 de febrero de 2017

IV Congrés de Muntanya de Vila-real


Es va a celebrar durant la setmana pròxima el 4art Congrés de Muntanya de Vila-real, entre els dies 15 i 17 de Febrer de 2017. Aquest congrés ja es va establint en el calendari de cites sobre la muntanya.


A mes a mes hi ha abans de les ponències uns tallers didàctics que aporten coneixements pràctics al voltant de diversos aspectes relacionats amb la muntanya y esports aliens, que son especialment interessants. Enguany hi ha un sobre Sistemes d'Informació Geogràfica aplicats al senderisme, sobre noves tecnologies de mapes amb diverses alternatives. Altre sobre Tècniques d'ancoratge, y el divendres sobre Tècniques de fortuna en muntanya, que tractarà de recursos útils quan manca el material per no sofrir cap desgràcia.


Quan?
A partir de les 18:00 Hores

On es fa?

Fundació Caixa Rural Vila-real,  Plaça de la Vila, 3
12540 Vila-real 


Cartell del Congrès de Muntanya de Vila-real

Entre les ponències sobre temàtica espeleològica, destacar la presència de Carlos Flores, bomber bejarano, que presentarà el repte que està realitzant al llarg de la geografia espanyola, amb la combinació d'alpinisme i espeleologia, superant els cims i els avencs amb mes desnivell de cada regió d'Espanya.

Mes informació:

17 PICOS 17 SIMAS